Caroline van der Hek

Afhankelijk zijn van zorg is niet altijd gemakkelijk. Niet voor degene die de zorg ontvangt en niet voor de naasten die er vaak dagelijks getuige van zijn.

Daarom levert Caroline van der Hek als cliëntondersteuner graag een bijdrage aan het zo goed en comfortabel mogelijk regelen van die zorg. Sinds bijna 5 jaar ondersteun ik mijn cliënten als zelfstandig mantelzorgmakelaar bij Regiomantelzorgmakelaars. Daarnaast heb ik een aantal jaren werkervaring in de verpleeghuiszorg.

In die functies heb ik meer dan 350 gesprekken gevoerd met en ondersteuning geboden aan cliënten, waarbij de rode draad wederzijds vertrouwen is. Als cliëntondersteuner zie ik mij zelf graag als het verlengstuk van diegene die zorg nodig heeft. Ik vertegenwoordig en adviseer hem of haar met kennis van zaken én inlevingsvermogen. Met als doel zorg zonder zorgen!